malty

COACHING

Eén-op-één gesprekken

Je verhaal vertellen om de kracht in jezelf te ontvlammen

Soms is de stap van praten in een groep nog net een brug te ver. Als de behoefte om te praten er wel is, kan dat ook door middel van één-op-één gesprek. Na een gratis inspiratiegesprek maken we desgewenst een vervolgtraject om gewenste resultaten met elkaar te bepalen. Start direct met een gratis inspiratiegesprek van 30 minuten.

Wat kan je verwachten

Als jij goed zit in je comfortzone en je leven lekker op de rit hebt dan kunnen we gezellig een kopje thee drinken. Op zich ook heel veel waard. Ik kan vooral veel voor je betekenen als je je leven nog niet op de rit hebt zoals je dat graag zou willen. Heb je een onaangenaam gevoel? Momenten van onrust? Je doet pogingen om dingen te veranderen. Dit lukt niet zoals je dat voor ogen hebt. Meestal val je terug in je oude patroon. Voel je je alleen en/of eenzaam? Thuis, op je werk of als onderdeel van een groep. Je komt hier zelf niet uit. Ergens weet je heel goed dat er een moment moet komen waarbij je dit wil oppakken en hier verandering in wil aanbrengen. Kan je hierbij begeleiding van een ander gebruiken? Dan kunnen we meer dan alleen gezellig een kopje thee drinken. 

Als coach maak ik geen gebruik van trajecten die maanden duren. Ik ondersteun je doelgericht in jouw zoektocht door het stellen van de juiste vragen, het aanbrengen van structuur en samen oplossingen zoeken. Je eigen aanpak, acties en handelen zie ik als groei in je persoonlijk leiderschap en het nemen van regie in eigen handen over je eigen leven. Een leven zoals jij dat wenst te leven.

Minder onzekerheid, gepieker en eenzaamheid
Meer verbinding, (zelf)liefde & focus op blijvende positieve veranderingen.

Practische informatie

alles wat je wil weten over data, tijden, locatie & kosten
  • De kosten van een één-op-één gesprek bedraagt 70 euro inclusief BTW.
  • Inclusief koffie, thee en werkboek met opdrachten gericht op je eigen ontwikkeling.
  • Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke situatie en behoefte.
  • De gesprekken variëren van 1 tot maximaal 1,5 uur.
  • De data en het tijdstip zijn in overleg. Mijn flexibele werktijden maken het ook mogelijk om in de avond en in het weekend een afspraak te maken.
  • De standaardlocatie is in Leiden, waar ik de mogelijkheid heb een ruimte te huren. In overleg is het mogelijk hiervan af te wijken als dit prettiger voor je is.