AANBOD

malty

Training

De trainingen van Malty Moments zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Ik vind dat mensen leven voor momenten en daarom moeten investeren in de dingen die belangrijk voor ze zijn. De situatie waar we ons in bevinden is een optelsom van de keuzes die we hebben gemaakt in het verleden. Dat kun je niet meer veranderen. De toekomst heb je wel voor een groot deel in eigen handen.  Lees verder via de onderstaande link.

malty

Coaching

Als het om persoonlijke effectiviteit, gevoelens van onrust, crisis of het hebben van een luisterend oor gaat is het in Nederland gangbaar om je te laten ondersteunen door bijvoorbeeld een coach. Coaching is nogal een groot containerbegrip. Ik gebruik liever het woord “Confluencing”. In mijn beleving is dit meer dan alleen coachen. Wil je meer weten? Klik hieronder voor meer informatie.​

malty

Lezing & presentatie

Ik spreek graag. Vooral voor groepen. Als expert eenzaamheid deel ik graag mijn visie over eenzaamheid en thema’s die daarmee samenhangen. Dit kan tijdens formele en/of informele bijeenkomsten in de vorm van een lezing of presentie. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder via onderstaande link.Ik spreek graag. Vooral voor groepen. Als expert eenzaamheid deel ik graag mijn visie over eenzaamheid en thema’s die daarmee samenhangen. Dit kan tijdens formele en/of informele bijeenkomsten in de vorm van een lezing of presentie. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder via onderstaande link.