Gratis inspiratie sessie

Je hebt momenten van ontevredenheid. Momenten van gemis en onrust. Je voelt dat er iets niet klopt in je leven. Je blijft denken, piekeren, twijfelen en afwachten zonder iets te doen in de hoop dat er een perfect moment komt om veranderingen aan te brengen. Je komt hier zelf niet uit. Misschien kun je na het gratis inspritatiegesprek een andere keuze maken of pad bewandelen. 

Tijdens een gesprek van 30 minuten (live, online of telefonisch) laat ik je zien waar voor jou de kansen en mogelijkheden liggen om het leven te leiden dat jij graag wilt en hoe je blijvende positieve veranderingen kunt aanbrengen die de kwaliteit van je leven vergroten en je geluksmeter doen stijgen. Als je je keuze al gemaakt hebt en zeker weet dat je graag gebruik wil maken van individuele coaching kijk dan hier voor meer informatie.

Tijdens dit gratis gesprek bespreken we samen

  • Wat je anders zou willen in je leven
  • Wat op dit moment het meest belemmert om tot actie over te gaan
  • Wat het eerste is dat je nu kunt aanpakken om in actie te komen
  • Hoe ik je verder kan helpen om te gaan doen wat jij nu echt belangrijk vindt.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis inspiratie sessie

Na ontvangst neem ik binnen 24 uur contact met je op voor een GRATIS inspiratiegesprek. Let op! Mocht je niets van mij vernemen neem dan gerust op een andere manier contact op. De website doet nog niet alles wat ik het vraag.
    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.