malty

LEZING & PRESENTATIE

Verbondenheid met jezelf en anderen

Ik maak graag mijn persoonlijke missie “vol zelfvertrouwen en stralend vanuit je eigen kracht” bespreekbaar. Dit kan ook in de vorm van een lezing of presentatie, eventueel gecombineerd met een workshop. Daarbij neem ik “Ik ben omdat WIJ zijn” als uitgangspunt. De mens is een sociaal wezen en onderdeel van systemen. Het is een deel van het geheel en heeft anderen nodig om een volwaardig en zinvol leven te ervaren. Iedereen verdient het om geliefd, gezien en gehoord te voelen. Om erbij te horen en niet buiten de boot te vallen. Hoe kan de mens hierin zelf een stukje regie voeren en eigen verantwoordelijkheid nemen?

Het begint bij het begin. Bij jezelf. Jezelf waard vinden kan een keuze zijn. Iets wat je kunt aanleren en waarin je kunt ontwikkelen. Met het jezelf waard vinden groeit je zelfvertrouwen. Is onzekerheid een taboe-onderwerp voor je? Brengt dit ook naast andere gevoelens ook eenzaamheid met zich mee? Voel je je hierin alleen? Heb het vermogen om deze gevoelens te herkennen? Kan je de moed opbrengen ze te erkennen en over te gaan tot actie om hierin andere keuzes te maken? Wil je leren om uit je onzekerheid te stappen en in volle verbinding met jezelf en anderen te staan?

Ik heb me verdiept in dit thema. Daarnaast kan ik als ervaringsdeskundige mijn presentie kleuren met mooie verhalen waarbij ik mijn eigen Satya uitspreek. Over verwante thema’s zoals veranderingsprocessen, empowerment en (zelf)liefde ben ik in de gelegenheid een lezing of presentatie te geven. Afhankelijk van de doelgroep, het thema, eventuele andere sprekers en de wens van jou als opdrachtgever kan ik een verhaal maken dat perfect aansluit op de deelnemers.

Een quote van Paulo Coelho: “The most important thing in all human relationships is conversation, but people don’t talk anymore, they don’t sit down to talk and listen. They go to the theater, the cinema, watch television, listen to the radio, read books, but they almost never talk. If we want to change the world, we have to go back to a time when warriors would gather around a fire and tell stories.” maakt voor mij het uitdragen en het belangrijk vinden van dit soort bijeenkomsten compleet.

De prijs wordt in onderling overleg bepaald en is afhankelijk van onder andere voorbereidingstijd, lengte van de presentatie, inzetbaarheid en beschikbaarheid. Voor goede doelen en non-profitorganisaties ben ik bereid een speciaal tarief te rekenen of zelfs vrijwillig een bijdrage te leveren. Voel je vrij om contact op te nemen.