Malty Moments

Doen wat voor je werkt

WORKSHOP

Workshop Practice what you preach

Ken je de uitdrukking “practice what you preach”? Ik doe meestal ook gewoon wat ik verkondig. Kleine stapjes naar grote dromen. In actie komen en vooral doen wat voor mij werkt.

Een weekendtraining op locatie met mooie werkvormen en gezellige momenten staat op de planning. First things first. Een platform voor samenzijn en mooie ontmoetingen en leerzame momenten. Met afwisselende thema’s, soms een gastspreker, een proeverij of lezing en altijd laagdrempelig.

Naast actief aan de slag gaan met de desbetreffende thema staat vooral de ontmoeting centraal. Met andere mensen. Gelijkgestemden, of juist niet. Met een model, theorie of zomaar een inzicht. Zie jij ook de meerwaarde van de beweging die daardoor kan ontstaan? En anders heb je gewoon een warme, veilige, gezellige en sociale omgeving die de basis kan zijn voor een rijk en zinvol leven met mooie momenten. Dat is in mijn ogen ook al heel veel waard. Sta je daar open voor?

Momenten van verbinding

In mijn rol als sociale verbinder faciliteer ik die momenten van samenzijn door workshops te verzorgen. Ik hou van verhalen en van mensen. Ik vind het leuk om te zien wat mensen motiveert. Wat maakt waardoor ze in beweging komen. Heb je behoefte om te praten, luisteren en delen? Om te leren, reflecteren en inzichten te verkrijgen? Elke eerste woensdag van de maand verzorg ik een workshop, soms een lezing of presentatie met een thema die aansluit op persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en groei, zingeving en andere relevante onderwerpen. Onderdelen die een rol kunnen spelen in je plan, zodat je meer gaat doen wat voor je werkt.

Zie de bijeenkomsten als een palet met herkenbare situaties die je inzicht kunnen geven in je eigen proces. Prikkelende verhalen waarmee je ineens weet wat je wel wilt doen of hoe je het wel wilt aanpakken of uitzoeken hoe dit past binnen je eigen plan. En anders ben je gewoon wat wijzer geworden.

Wil je een keer deelnemer zijn?

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

  Naast de gemeenschappelijke kenmerken tussen mensen zijn juist de verschillen interessant. Persoonlijk gelukt hangt voor mij nauw samen met de kwaliteit van relaties in mijn leven. In de privé- sfeer maar zeker ook zakelijk. Wat doet het met je als je opeens een onderdeel bent van een groep mensen? Hoe ga je ermee om? Heeft dit invloed op de keuzes die je maakt? Het zaaien, groeien, bloeien en ook het oogsten krijgt hiermee een ander dimensie. Wil je de meerwaarde van “ik ben omdat wij zijn” ervaren?

  Nieuwsgierig geworden naar hoe zo’n avond samenzijn verloopt?

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   Hoe verloopt de 1e woensdagavond van de maand?

   • Na je aanmelding reserveer ik een plek voor je op de lijst van deelnemers.
   • De kosten voor de geheel verzorgde avond is € 25,- per persoon. Deze prijs is inclusief hand-outs, koffie, hapje en drankje na afloop.
   • Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW.
   • Bij inschrijving voor alle workshops over de resterende 1e woensdagavonden van 2019 is er een interessante korting.
   • Deelname met 2 of meer personen levert je eveneens een extra korting op.
   • Na aftrek van de kosten gaat je resterende bijdrage naar Stichting “die nog een naam gaat krijgen”, die zich gaat inzetten in het opzetten van educatieve projecten voor meisjes en vrouwen zonder “thuis”.
   • De samenzijn avonden vinden plaats op de 1e woensdag van de maand.

   De data voor 2019 zijn:

   • Woensdag 4 september
   • Woensdag 2 oktober
   • woensdag 6 november
   • woensdag 4 december

   De data voor 2020 worden in november bekend gemaakt.

   • Een week voor aanvang van je workshop stuur ik je een bericht met het thema van de avond en eventuele bijzonderheden.
   • Inloop is vanaf 19.15 uur
   • We starten om 19.30 uur.
   • Rond 20.30 uur is er een korte break.
   • Afronding is rond 21.45 uur
   • We sluiten af met een drankje.
   • De bijeenkomsten vinden plaats in Sassenheim.
    Klik hier voor de locatie.
   Wil je in gesprek met mij over een workshop of training op maat. Een lezing of presentatie?

   Afhankelijk van de doelgroep, het thema, eventuele andere sprekers en de wens van jou als opdrachtgever kan ik een programma op maat opstellen dat perfect aansluit op de beginsituatie van deelnemers en de beoogde doelen.

   De prijs wordt in onderling overleg bepaald en is afhankelijk van onder andere voorbereidingstijd, lengte van de het programma, inzetbaarheid en beschikbaarheid.

   Voor goede doelen en non-profitorganisaties ben ik bereid een speciaal tarief te rekenen of zelfs vrijwillig een bijdrage te leveren. Voel je vrij om via onderstaand formulier contact op te nemen.

   Ik kom graag in contact met je voor een oriënterend gesprek over een training of workshop op maat!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.